Wellness bij Hof Aan Zee

Pure verwennerij

Hof Aan Zee combineert het Zeeuwse genot van een verblijfsaccommodatie aan zee met heel veel Scandinavisch comfort. En wie aan Scandinavië denkt, denkt aan sauna’s. De ultieme manier om te ontspannen. Hof Aan Zee biedt verschillende wellnessmogelijkheden. Deze kunnen in het seizoen door gasten worden geboekt en in de wintermaanden zijn ze beschikbaar voor iedereen.

Het is de ideale afsluiting van een winterse wandeling. Maar eigenlijk is elk moment een goed saunamoment. Goed voor lichaam en geest. Even heerlijk onthaasten en helemaal in het moment genieten van de warmte die door heel je lichaam trekt. De sauna kan opgestookt worden naar 70 tot 90 graden. Ook heerlijk: een warme buitendouche.

Middenin de natuur genieten van een weldadig warme hottub. Hof Aan Zee beschikt over een originele houtgestookte Scandinavische hottub. Zie je het al voor je? Langzaam gaat de zon onder, de sterren komen te voorschijn en heerlijk onderuitgezakt, hoef je helemaal niks… alleen maar te luisteren naar de stilte. En wil je helemaal verwend worden? Op verzoek worden er ook drankjes geserveerd bij de hottub.

Skip Navigation Links
Sauna Sauna Sauna Sauna Sauna Sauna Sauna Sauna Sauna